gedichtenlaboratorium van special arts

Schrijf gedichten in 10 stappen met uitleg en handige extra's

Dicht er op los en doe mee!

EntreekaartenPodiumactsStages

Entreekaarten

Voor elke deelnemer aan de landelijke poëziewedstrijd Het Andere Gedicht hebben wij 2 gratis kaarten gereserveerd voor Het Groot Poëziefeest. Wel belangrijk is om je aan te melden vóór 23 maart, zodat wij deze plaatsen definitief voor je kunnen reserveren.

Het wordt een spetterend feest met speciale gasten, muziek, theater, dichters en veel poëtische verrassingen.

Wij kunnen ons voorstellen dat je naast jouw begeleider of familielid meerdere mensen wilt meenemen. Het is mogelijk om in de voorverkoop nog twee kaarten te kopen tegen een gereduceerd tarief.
Deze extra kaarten zijn tot 23 maart 2018 verkrijgbaar à € 5,00 per stuk, inclusief hapje, drankje en een verrassing.

Na 23 maart 2018 gaan de resterende plaatsen in de verkoop via Flint Theater à € 10,00 per stuk, inclusief hapje, drankje en een verrassing.

Podiumacts gezocht voor Het Groot Poëziefeest!

Voor Het Groot Poëziefeest zijn wij op zoek naar podiumacts waarin een gedicht - dat jullie hebben ingestuurd voor de poëziewedstrijd - centraal staat. Uit alle ideeën wordt een keuze gemaakt. Zo willen we Het Groot Poëziefeest nog grootser maken.

Als jullie podiumact geselecteerd wordt, krijg je misschien wel een dagdeel ondersteuning van een lokale professional, amateurkunstvereniging, dichter of...

Aanmelden van podiumacts (met een maximale lengte van 3 minuten) kan tot 16 maart 2018, bij voorkeur met een filmpje.

Stages

Lijkt het je leuk om een dag stage te lopen in een theater? Meld je dan aan voor een stage in de keuken, bij de techniek of bij het evenementenbureau van Flint Theater.

Techniek
Wil je wel eens meemaken wat er bij een theatervoorstelling allemaal achter de schermen gebeurt? Loop dan een dagje mee met technicus Johan. Zo beleef je de voorstelling op een hele bijzondere manier mee, al vanaf de voorbereidingen!

Keuken
Wil je een dagje meelopen in de keuken van een theater? Samen met de kok maak je lekkere poëziehapjes. Die hapjes worden na afloop van het poëziefeest geserveerd in de foyer.

Evenementenbureau
Wat is er allemaal nodig om te zorgen dat alle bezoekers een fantastisch poëziefeest beleven? Je loopt mee met Karin en zorgt dat iedereen het naar zijn zin heeft, van binnenkomst tot vertrek!

Handig om te weten
De stagedag is op woensdag 11 april van 10.00 tot 16.30 uur. Dat is best een lange dag. Daarom krijg je voldoende rustmomenten tussendoor. Als je wilt, mag je een begeleider meenemen.

Aanmelden
Je kunt je tot 28 maart. Er is plek voor één stagiair techniek, twee stagiairs in de keuken en één stagiair bij het evenementenbureau. Begin april maken we een keus uit alle aanmeldingen.